Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


image

Hill-Rom Norge

Liko AS = Hill-Rom Norway AS

Høsten 2013 endret Liko AS navn til Hill-Rom Norway AS. For øvrig har vårt firma samme organisasjonsnummer, struktur og identitet som tidligere.

Liko/Hill-Rom utvikler og markedsfører personløftere, løfteseil/seler og annet tilbehør. Liko inngår i det verdensledende medisinteknikk-konsernet Hill-Rom, som finns i dag i nærmere 80 land og har 6800 medarbeidere.

Sammen kan vi tilby våre kunder en komplett løsning for pasientbehandling, med fokus på å bedre kvaliteten på pleie og omsorgspersonalet produktivitet.

Vi ønsker å dele vår kunnskap om sikre arbeidsrutiner og bruk av hjelpemidler, for å hindre at pleiere eller pasienter skader seg ved forflytning med personløftere.

Vår ambisjon er å utvikle mest lettvinte, sikre og effektive forflytningshjelpemiddel, med fokus på personløftere og tilbehør. Sammen med Hill–Rom, tilbyr vi en komplett løsning pasientbehandling og forflytning, med et fokus på å bedre kvaliteten på pleie og omsorgspersonale.

Med et salgsselskap i Norge og fler Liko Løftesenter i landet, vil vi tilby våre norske kunder tilgang til den fremste kompetanse innen forflytning og prosjektering av takheisanlegg.

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.